De vereniging is in liquidatie.

 


Onze vereniging is in 2000 opgericht. Begonnen als een "vriendenclubje" zijn we inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige vereniging met ruim vijftig leden. Het doel van de vereniging is het verzamelen, restaureren en koesteren van historische militaire voertuigen. Dit doen we door een veelheid aan activiteiten te organiseren zoals ritten, restauraties, informele bijeenkomsten en andere evenementen.Alle evenementen zijn zodanig opgezet, dat er voor ieder wat wils te beleven is. Een uitstapje met de N.L.V.L. is een uitstapje voor het hele gezin. De evenementen worden opgezet door de leden zelf. Het is dus een vereniging van-, voor- en door leden.

De vereniging heeft een (besloten) Facebookpagina, voor berichten over aanstaande evenementen, uitwisseling van (technische) weetjes, enzovoort. 

Als u besluit lid te worden van de N.L.V.L. kunt u zich aanmelden bij het bestuur. U kunt een aanmeldformulier aanvragen bij het secretariaat van de vereniging. Wilt u nog niet meteen lid worden, maar eerst de kat uit de boom kijken? Ook dat kan. Houd de agenda op deze website in de gaten voor toekomstige activiteiten. U kunt eerst komen kijken wat de vereniging precies behelst, alvorens u in te schrijven.

 

Het bestuur.

U kunt het bestuur benaderen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Het secretariaat.

In de kolom rechts kunt u een aanmeldformulier invullen om lid te worden van de vereniging. Andere vragen kunt u per  e-mail stellen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

    De contributie bedraagd 40 euro per jaar en een eenmalige bijdrage van 

    15 euro inschrijfkosten

De Webmaster.

De webmaster onderhoudt deze site. Hij is te  bereiken via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze vereniging is aangesloten bij de Fehac, de  Federatie Historische Automobiel- en  Motorfietsclubs.

www.fehac.nl

 

 

 

KVKnummer : 14071696