Bezoekers

Today3
Yesterday41
Week82
Month848
All257338

Currently are 14 guests and no members online


Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Naoorlogse Legervoertuigen Vereniging Limburg


 


De vereniging.

 

 


Onze vereniging is in 2000 opgericht. Begonnen als een "vriendenclubje" zijn we inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige vereniging met ruim vijftig leden. Het doel van de vereniging is het verzamelen, restaureren en koesteren van historische militaire voertuigen. Dit doen we door een veelheid aan activiteiten te organiseren zoals ritten, restauraties, informele bijeenkomsten en andere evenementen.test
Alle evenementen zijn zodanig opgezet, dat er voor ieder wat wils te beleven is. Een uitstapje met de N.L.V.L. is een uitstapje voor het hele gezin. De evenementen worden opgezet door de leden zelf. Het is dus een vereniging van-, voor- en door leden.

De vereniging heeft een (besloten) Facebookpagina, voor berichten over aanstaande evenementen, uitwisseling van (technische) weetjes, enzovoort. 

Als u besluit lid te worden van de N.L.V.L. kunt u zich aanmelden bij het bestuur. U kunt een aanmeldformulier aanvragen bij het secretariaat van de vereniging. Wilt u nog niet meteen lid worden, maar eerst de kat uit de boom kijken? Ook dat kan. Houd de agenda op deze website in de gaten voor toekomstige activiteiten. U kunt eerst komen kijken wat de vereniging precies behelst, alvorens u in te schrijven.

 

Het bestuur.

U kunt het bestuur benaderen via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Het secretariaat.

In de kolom links kunt u een aanmeldformulier invullen om lid te worden van de vereniging. Andere vragen kunt u per  e-mail stellen via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

   De contributie bedraagd 35 euro per jaar en een eenmalige bijdrage van 15 euro inschrijfkosten.

 

De Webmaster.

De webmaster onderhoudt deze site. Hij is te bereiken via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Onze vereniging is aangesloten bij de Fehac, de Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs.

www.fehac.nl

 

 

 

KVKnummer : 14071696

 

Cookie beleid

You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.