Beste Leger-Oldtimer liefhebber,

 

Onze vereniging is in 2000 opgericht. Begonnen als een "vriendenclubje" zijn we inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige vereniging met zo'n veertig leden. Het doel van de vereniging is het verzamelen en koesteren van historische militaire voertuigen. Dit doen we door een veelheid aan activiteiten te organiseren zoals toer ritten, informele bijeenkomsten en andere evenementen.

Alle evenementen zijn zodanig opgezet, dat er voor ieder wat wils te beleven is. Een uitstapje met de N.L.V.L. is een uitstapje voor het hele gezin.

    

 

De evenementen worden opgezet door de leden zelf. Het is dus een vereniging van-, voor- en door leden. Dankzij de inbreng van diezelfde leden groeien we steeds meer uit naar een volledig uitgeruste vereniging.

De vereniging heeft een gesloten Facebook pagina voor de leden, waarin verslagen staan van onze activiteiten. Verder heeft de N.L.V.L. een website, waarop de leden geïnformeerd worden over het reilen en zeilen van de vereniging. Deze website kunt u vinden op www.nlvl.nl 

 

Hier vind u foto's, verslagen, onderhoud- en restauratietips, mededelingen van bestuur en leden, een vraag- en aanbodrubriek en nog veel meer.

 

Wilt u nog niet meteen lid worden, maar eerst de kat uit de boom kijken? Ook dat kan. Houd de agenda op de website in de gaten voor toekomstige activiteiten. U kunt eerst komen kijken wat de vereniging precies behelst, alvorens u in te schrijven.

 

 

Als u besluit om lid te worden kunt u zich wenden tot het secretariaat.

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur N.L.V.L.